Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πρώτη Βόλιτα!!


Στις 19 Ιουνιου 2011 διοργανώνεται ένας διαφορετικός μοτοσυκλετιστικός γύρος Κρήτης.
Με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο θα πραγματοποιηθεί  την πλησιέστερη σε αυτό Κυριακή, μια βόλιτα στην Κρητη. Μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε ή να θυμηθούμε μερικές από τις ομορφιές της. Να απολαύσουμε τον τόπο μας και να κάνουμε πολλά, μα πολλά χιλιόμετρα με τη μηχανή μας. Όλα αυτά μέσα σε 24 ώρες.

Μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, αρκεί να διαθέτει μια οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα και τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.

Μπορεί να συμμετέχει μονος, δικάβαλος ή σε ομάδες. ( τρεις ανα ομάδα και πάνω)
Λίγες ώρες πριν την εκκίνηση θα δοθούν μέσω internet (blog, fora...) κάποια σημεία σε όλη την Κρήτη. Σκοπός του παιχνιδιού θα είναι να βγάλει φωτογραφίες σε αυτά τα σημεία, όπου θα φαίνεται όλη η ομάδα του. Οι φωτογραφίες θα σταλούν στο dimvid@gmail.com μετά το τέλος του παιχνιδιού. Μαζί με τις φωτογραφίες των σημείων θα σταλούν και φωτογραφίες των οδομέτρων των μηχανών στο πρώτο σημείο και στο τελευταίο (Αρκάδι). Επίσης, το όνομα της ομάδας και απο ποιους αποτελείται (αν θέλετε κανονικά ονόματα), ώρα εκκίνησης και τερματισμού, συνολικά χιλιόμετρα.
Τελευταίο σημείο θα είναι το Αρκάδι. Παράθυρο τερματισμού θα είναι από 19:00  μέχρι τις 22:00!!
 Όποιος κάνει την μικρότερη διαδρομή, αποκλειστικά σε άσφαλτο, έχοντας συγκεντρώσει αυτές τις φωτογραφίες θα είναι νικητής. Αναμνηστικό επίσης θα δοθεί στην πιο πρωτότυπη/χαβαλεδιαρικη φωτογραφία ομάδας.

Η ανακοίνωση των νικητών και η απονομή των αναμνηστικών θα γίνουν την επομένη Κυριακή 3 Ιουλίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί.
Λεπτομέρειες προσεχώς!!!

Αντι κοστους συμμετοχης, δειτε εδω. Το χρειαζονται!!!

Το Χαμόγελο Του Παιδιού





4 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά! Πολύ ωραίο event! Αναμένουμε λεπτομέρειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινάμε να φτιάχνουμε ομάδες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να το χαρείτε και η ανταμοιβή σας να είναι το χαμόγελο από τους μπόμπιρες. Δυστυχώς το Αιγαίο πέλαγος είναι ανασταλτικός παράγοντας για να παρεβρεθώ αλλά θα ήθελα μια διεύθυνση για να στείλω τον οβολό μου για τον ιερό αυτό σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαγγέλη, απλά στείλε ένα μήνυμα SMS στο Χαμόγελο του παιδιού αυτό φτάνει. Μπες στην σελίδα τους και θα καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή